BSO

Welkom bij BSO De VeldRakkers

Bij BSO De VeldRakkers draait alles om plezier, ontwikkeling en ontspanning na een drukke schooldag. Onze buitenschoolse opvang biedt een veilige en vertrouwde omgeving waar kinderen zich volledig kunnen ontplooien.


Talentontwikkeling

Wat de talenten of interesses van jouw kind ook zijn, BSO De VeldRakkers heeft veel te bieden! Naast rust en ontspanning vinden kinderen hier een groot palet aan supergave activiteiten. Vanuit de thema’s Creativiteit, Cultuur, Natuur, Sport en Theater krijgen kinderen allerlei boeiende en stimulerende activiteiten aangeboden. De ene middag wordt er volop geknutseld, de andere middag gaan we aan de slag met een interessante workshop.
Je kind speelt onder toezicht van pedagogisch professionals met wie hij of zij vertrouwd is. Deze medewerkers zijn deskundig, goed opgeleid, betrokken en enthousiast. Zij bieden je kind een geborgen gevoel en stimuleren het om het beste uit zichzelf te halen en voortdurend te ontwikkelen. Opvang, opvoeding en educatie gaan vloeiend samen.
Koken op de BSO
Creatief op de BSO
Sport BSO
Ontdekken op de BSO
Knutselen op de BSO
Muziek op de BSO


Onze Visie

BSO De VeldRakkers gelooft in het bieden van een stimulerende omgeving waarin kinderen hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen. We streven ernaar om kinderen een tweede thuis te bieden waar ze zich veilig en gewaardeerd voelen.


Doelstellingen

Onze doelstellingen zijn gericht op het bevorderen van de persoonlijke en sociale ontwikkeling van elk kind. We bieden gevarieerde activiteiten aan die aansluiten bij de interesses en talenten van de kinderen, en we moedigen samenwerking en vriendschap aan.
Onze aanpak


Dagindeling & Openingstijden
Onze BSO is geopend na schooltijd tot 18:00 uur, en tijdens schoolvakanties van 07:00 tot 18:00 uur. We bieden een gestructureerde dagindeling die zorgt voor een balans tussen activiteiten en vrije tijd.


Locaties

BSO De VeldRakkers heeft locaties in Kerkdriel, Velddriel, Rossum, en een speciale Sport BSO. Elk van onze locaties biedt unieke faciliteiten en activiteiten die zijn afgestemd op de behoeften van de kinderen in die omgeving.


Tevreden ouders 
"Een mooie groei speel en leer omgeving" 
"Dichtbij school én huis, kinderen uit de klas zitten hier ook en er is een mooie diversiteit in het aanbod mede door de Sport BSO." 
"Bij de BSO zijn vaak dezelfde vertrouwde gezichten aanwezig, een stabiel team." 


Tarieven

Onze tarieven zijn competitief en transparant. We bieden verschillende pakketten aan die aansluiten bij de diverse behoeften van gezinnen. 
Tarieven


Kijken en inschrijven

Ben je benieuwd naar onze BSO en wil je de sfeer proeven? Plan dan een rondleiding of schrijf je direct in. 
Kijken en inschrijven

Je mag ook altijd contact opnemen via 085 9025400. We verwelkomen je graag om de sfeer te proeven en kennis te maken met ons enthousiaste team. 
Kinderopvang 't Veldmuisje
Wilt u een locatie bezoeken? Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding