Ons Team

Team van betrokken pedagogische medewerkers


Training
Bij ´t Veldmuisje streven we ernaar uw kind met weinig personeelswisselingen een vertrouwd opvangadres te geven. We stellen hoge eisen aan onze pedagogisch medewerkers: zij werken dan ook met net zoveel liefde en passie als wij. Zo zijn ze in het bezit van: 

  • minimaal een MBO-diploma niveau 3 in de sector Zorg/Welzijn

  • een EHBO-diploma en een BHV-certificaat

  • een verklaring omtrent gedrag (VOG)

  • alle pedagogische medewerkers werkzaam op de voorschool volgen een Vroeg- en Voorschoolse Educatie (VVE) opleiding Uk en Puk

Verder is er een opleidingsplan voor elke werknemer dat jaarlijks wordt bijgewerkt. Wij vinden het als ’t Veldmuisje belangrijk om de medewerkers te ondersteunen in de ontwikkeling van hun kennis en vaardigheden. We faciliteren dit door middel van cursussen, workshops en trainingen. 


Leidinggevenden / Administratief


Hella Wammes | Eigenaresse
Hella heeft drie volwassen kinderen en heeft gestudeerd aan de PABO. Ze woont naast ’t Veldmuisje en heeft een enorme affiniteit met kinderen en inmiddels veel ervaring in de kinderopvang. ’t Veldmuisje startte in 2011 met een groep kinderen op het kinderdagverblijf op de huidige locatie in Velddriel. In 2014 vond er een uitbreiding plaats met de locatie in Kerkdriel.


Emily is moeder van 2 dochtertjes. Ze heeft de opleiding geneeskunde gevolgd waarbij ze eind 2016 afgestudeerd is. Voordat ze bij ’t Veldmuisje kwam werken is ze 2 jaar als arts werkzaam geweest. Ze miste daarin het ondernemende en een stukje uitdaging. Het bezig zijn met kinderen op pedagogisch niveau in combinatie met het bedrijfsgerichte geeft haar een enorme drive. Binnen ’t Veldmuisje is ze leidinggevende bij de voorscholen. Ze volgt nu ook de scholing voor het VVE programma Uk en Puk mee om zichzelf op pedagogisch gebied verder te kunnen ontwikkelen.

Inge is vooral werkzaam in Velddriel op de peutergroep en babygroep. Verder is ze assistent-leidinggevende in Velddriel en ook valt ze af en toe in op de bso of op één van de groepen in Kerkdriel. Het leukste aan werken met kinderen vindt ze dat geen één dag hetzelfde is. De kinderen leren elke dag weer iets nieuws, of het nou baby's zijn, peuters of bso kinderen. Ze heeft een dochtertje die ook twee dagen naar de babygroep gaat. 
Claudia is vooral werkzaam bij de voorscholen. Hier voert ze veel administratieve taken uit. Ook heeft zij een opleiding gevolgd tot pedagogisch medwerker, omdat ze het ook erg leuk vindt om dit te combineren met het op de groep bij de kinderen zijn. Zij heeft tevens in 2018 de opleiding Uk en Puk behaald, waardoor ze helemaal bij is wat betreft de voorschoolse educatie (VVE).

Kinderopvang 't Veldmuisje
Wilt u een locatie bezoeken? Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding