Over Ons

Een betrokken, persoonlijke kinderopvangorganisatie waar de ontwikkeling van het kind centraal staat. Dat is kinderopvang ’t Veldmuisje in een notendop. Wij werken met kleinschalige locaties en met veel vaste medewerkers. Zo creëren wij een veilige en vertrouwde omgeving waar kinderen zich snel op hun gemak en helemaal thuis voelen. Uiteraard is op al onze locaties de opvang en verzorging van baby’s, peuters, kleuters en oudere kinderen tiptop geregeld.

Maar dat is voor ons slechts het begin! Iedere dag stimuleren wij ‘onze’ kinderen op pedagogisch verantwoorde wijze om fantasievolle, verwonderende ontdekkingstochten te maken. Ontdekkingstochten waarbij het kind op zijn of haar manier veilig en met veel plezier de wereld kan verkennen en tegelijkertijd veel leert over interactie met anderen.

Op deze wijze stimuleren wij de ontwikkeling van de mooie kleine mensen die aan onze zorgen zijn toevertrouwd én dragen wij eraan bij dat zij kunnen uitgroeien tot sociale, zelfbewuste en zelfverzekerde grote mensen die al hun mogelijkheden benutten.

Bij dit alles werken wij nauw samen met de scholen, andere zorgprofessionals, de gemeente en vooral natuurlijk met jullie: de ouders en verzorgers van 'onze' kinderen waarmee we voortdurend contact houden. Het is dan ook geen toeval dat ‘verbinding’ naast ‘ontwikkeling’ en ‘plezier’ een kernwaarde van ‘t Veldmuisje is.

Kinderopvang 't Veldmuisje
Wilt u een locatie bezoeken? Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding