Sport BSO de VeldRakkers

NIEUW: Sport BSO De VeldRakkers (Kerkdriel)

Op een steenworpafstand van de Mgr Zwijsenschool en basisschool De Meidoorn ligt op het terrein van sportvereniging DSC de nieuwe Sport BSO De VeldRakkers. Op deze mooie plek in hart van Kerkdriel kunnen vanaf 5 september 2022 kinderen elke dag na school heerlijk aan de slag allerlei sport- en bewegingsactiviteiten! Sport, bewegen en vooral ook plezier staan hier centraal!
 
Sport BSO De VeldRakkers is gevestigd in de kantine op het sportcomplex en maakt volop gebruik van de diverse sportvelden op het complex en allerlei mooie, nieuwe materialen voor sport en spel. We werken ook samen met andere lokale sportverenigingen die workshops komen verzorgen of waarnaar we op excursie gaan.

Kom dus maar op met al je overtollige energie, bij Sport BSO De VeldRakkers kun je die helemaal kwijt!

Heb je interesse of wil je kind aanmelden? Neem dan contact met ons op. Bel met 085 9025400, mail naar info@t-veldmuisje.nl.
Team
Bauke
Bregje
Lotte (invalkracht)
Marije
Openingstijden
Open vanaf maandag 5 september 2022 op maandag, dinsdag en donderdag vanaf het moment dat de school ‘uit’ is tot 18.00 uur. Interesse in opvang op woensdag en/of vrijdag? Neem dan contact met ons op.
Vakantiedagen
Sport BSO De VeldRakkers is 52 weken per jaar geopend, met uitzondering van de feestdagen. Er zijn 40 schoolweken en 12 vakantieweken. We volgen hierbij het vakantie-rooster van regio Zuid.

Schoolvakanties 2024

Voorjaarsvakantie: 12 t/m 16 februari
2e Paasdag: 1 april
Meivakantie: 22 april t/m 3 mei
Hemelvaartsdag: 9 mei
2e Pinksterdag 20 mei
Zomervakantie: 8 juli t/m 16 augustus
Sport BSO de VeldRakkers
Ipperakkeren 2
5331 XR Kerkdriel
T 0418 72 69 40
E info@t-veldmuisje.nl

KvK: 76091031
LRK-nummer: 329999217
De GGD controleert de locaties. Daarover wordt een rapport geschreven. In het landelijk register kinderopvang (LRK) staan de inspectierapporten. Bekijk deze rapporten hier
Het pedagogische werkplan van deze locatie is nog niet beschikbaar.
Kinderopvang 't Veldmuisje
Wilt u een locatie bezoeken? Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding