TarievenTarieven
Per 1 januari 2024 bedraagt het tarief voor buitenschoolse opvang gedurende het hele jaar (het BSO Basispakket) € 8,86 per uur. Dit is inclusief opvang tijdens de schoolvakanties op de dagen van de week waarop we tijdens schoolweken je kind(eren) opvangen.
Heb je geen opvang nodig tijdens de schoolvakanties? Dan bedraagt het tarief € 10,18 per uur (het BSO schoolwekenpakket). Heb je juist alléén opvang nodig tijdens de schoolvakanties dan bieden wij het 12 weken pakket aan. Hiervoor betaal je het flexibele tarief van € 10,97.

Berekening van de kosten per maand
De berekening om van het uurtarief te komen tot het te betalen bedrag per maand is ingewikkeld en hangt af van veel factoren, waaronder de schooltijden. Uiteraard maken we zo’n berekening op verzoek graag voor je. Je kunt echter ook gebruik maken van de onze rekentool, die geeft je binnen 2 minuten een goed beeld van de te verwachten kosten.

Bijdrage in de kosten: Kinderopvangtoeslag
Mogelijk kun je voor de opvang van je kind(eren) door ’t Veldmuisje kinderopvangtoeslag van de overheid krijgen. Op 'mijn toeslagen' van de belastingdienst kun je zien of jij/jullie daar recht op hebben. Als dat het geval is dan kun je de kinderopvangtoeslag aanvragen bij de Belastingdienst die de toeslag rechtstreeks aan jou zal uitbetalen. De facturen voor de opvang betaal je rechtstreeks aan ’t Veldmuisje.
 
Vragen
Heb je vragen over kosten, berekeningen en toeslagen? Hoewel wij niet namens de belastingdienst kunnen spreken kun je ons hierover altijd bellen: 085 9025400. We geven je graag antwoord of advies over waar je jouw specifieke vraag het beste kunt stellen!
 
Kinderopvang 't Veldmuisje
Wilt u een locatie bezoeken? Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding