Wat & waarom

Kinderen van 0 tot 4 jaar vangen wij liefdevol en professioneel op zodat ouders zich met een gerust hart op hun dagelijkse bezigheden kunnen concentreren. Dat is de mooie en tegelijkertijd verantwoordelijke taak die wij bij de kinderdagverblijven van ’t Veldmuisje iedere dag met hart en ziel op ons nemen.

Van ’s ochtends vroeg tot ’s middags laat verzorgen we elke werkdag de opvang van baby’s, dreumesen en peuters. Lichamelijke verzorging, eten, drinken, slapen en spelen zijn daarbij uiteraard prima geregeld en daar blijft het niet bij. Op professionele, warme en liefdevolle wijze stimuleren wij elk kind in zijn of haar individuele ontwikkeling. Veiligheid, plezier en ontwikkeling komen daarbij op harmonieuze wijze samen.

Gebruik maken van kinderopvang t Veldmuisje betekent gebruik maken van de diensten van betrokken experts in een kleinschalige organisatie die kinderen en ouders allemaal persoonlijk kennen. Kinderopvang is onze passie én ons vak. Een vak waarin we goed zijn. Jouw kleintje is bij ons dus in goede handen!
Kinderopvang 't Veldmuisje
Wilt u een locatie bezoeken? Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding