Visie

Kinderopvang ’t Veldmuisje is dé kinderopvangorganisatie voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar in de gemeente Maasdriel. We zijn begonnen in 2011 in Velddriel met 't Veldmuisje waarbij we in 2014 nog een locatie openden in Kerkdriel. In 2020 hebben we zeven voorscholen overgenomen van SPM (Stichting Peuterspeelzalen Maasdriel). 

In totaal hebben we dus negen locaties in Maasdriel waarbij ons hoofdkantoor in Kerkdriel is gevestigd. We staan voor professionele hoogwaardige pedagogische kwaliteit, waarmee we een positieve bijdrage willen leveren aan een goede en gezonde ontwikkeling van kinderen in een veilige omgeving.

Waarden
Plezier, verwondering, fantasie en ontdekking zijn onze kernbegrippen. 

Liefdevolle verzorging van onze kinderen
Bij alles wat wij doen op 't Veldmuisje staan inlevingsvermogen, verantwoordelijkheidsgevoel, enthousiasme en plezier centraal.  Doordat we kinderopvang zijn met verschillende kleinschalige locaties, kunnen we kennismaken met alle kinderen én hun ouders. En dat vinden wij wel zo prettig werken. 

Kwaliteit 
Bij ´t Veldmuisje streven we ernaar uw kind met weinig personeelswisselingen een vertrouwd opvangadres te geven. We stellen hoge eisen aan onze pedagogisch medewerkers: zij werken dan ook met net zoveel liefde en passie als wij. 

Gezonde start
Ook geloven wij in de kinderen een gezonde start te geven en werken daarmee samen met Ki-Fit programma. Samen ontwikkelen we een aanpak die gericht is op een gezonde start voor kinderen van 0-4 jaar. 

Kinderopvang 't Veldmuisje
Wilt u een locatie bezoeken? Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding