Organisatie

Lokaal en groeiend
Kinderopvang 't Veldmuisje is in 2011 begonnen met 1 locatie voor kinderopvang (kinderdagverblijf en BSO) in Velddriel. In 2014 openden we in Kerkdriel een tweede vestiging en ook op deze locatie vindt zowel dagopvang (kinderdagverblijf) als Buitenschoolse Opvang plaats.
Door overname van 7 voorscholen van SPM (Stichting Peuterspeelzalen Maasdriel) in 2020 groeide 't Veldmuisje uit tot een organisatie van 9 vestigingen. In 2022 maakten we ons tiental vestigingen vol met de start van een helemaal op sport en spel gerichte BSO.
Deze Sport BSO is gevestigd op het sportcomplex van sportvereniging DSC aan de Ipperakkeren in Kerkdriel.

Structuur
Bij Kinderopvang 't Veldmuisje bieden we 3 vormen van kinderopvang aan. Deze indeling zien we ook terug in de structuur van onze organisatie: Centrale ondersteuning
Wij willen dat onze kinderopvangprofessionals die binnen de drie pijlers werken zich zoveel mogelijk op de kinderen kunnen concentreren. Daarom worden een aantal zaken centraal geregeld zodat zij daar geen omkijken naar hebben. Dat hebben we als volgt georganiseerd:

Centraal Bureau
Inplannen van rondleidingen, inschrijvingen van nieuwe aanmeldingen, plaatsing van de kinderen, beantwoorden van allerlei vragen van ouders, personeelsrooster, inkoop, facturering, administratie: het wordt bij 't Veldmuisje allmeaal verzorgd vanuit het Centraal Bureau gevestigd aan de Voorstraat 73a in Velddriel. Inge en Claudia, twee voormalig pedagogisch professionals die uit eigen ervaring weten waar het bij kinderopvang om gaat, verzorgen vanuit het Centraal Bureau deze en nog tal van andere ondersteunende taken.

 
Inge, aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag verzorgt o.a. de kindplanning op de kinderdagverblijven en de BSO's en de personeelsplanning.
Claudia, aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag neemt o.a. de facturatie en de kindplanning van de voorscholen voor haar rekening

Je kunt het Centraal Bureau op maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 12.30u telefonisch bereiken via nummer: 085-90 25 400.
Mailen kan natuurlijk ook: info@t-veldmuisje.nl
Tijdens de zomervakantie is het Centraal Bureau 2 weken gesloten

.
Management
't Veldmuisje is een platte organisatie met zo min mogelijk hiërarchische lagen en managers.
Helemaal zonder kunnen we natuurlijk niet en daarom hebben we het als volgt ingericht: 
  
Conny is als Manager Kinderopvang verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van alle kinderopvang op al onze locaties.

Marieke is onze pedagoog. Als pedagogisch coach begeleidt zij de pedagogisch professionals op de diverse locaties en de dagelijkse praktijk. Marieke adviseert ook ouders op het pedagogisch gebied.

Oppermuis Emily heeft de eindverantwoordelijkheid voor 't Veldmuisje en is als directrice vooral bezig met dingen die volgende week, volgende maand of volgend jaaar belangrijk worden. 
 

 

Kinderopvang 't Veldmuisje
Wilt u een locatie bezoeken? Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding