Tarieven


Werkwijze
Wij vangen kinderen per dagdeel of per dag op. Hierover maken we vooraf afspraken die we vastleggen in een opvangcontract. In dat contract spreken we ook af dat je per maand betaalt voor de kinderopvang.
Voor een dagdeel opvang berekenen wij altijd 5,5 uur, ook als je kind niet die gehele tijd bij ons is. Een dag bestaat uit 2 dagdelen en daarvoor berekenen wij altijd 11 uur.

Tarieven
Per 1 januari 2024 bedraagt het tarief voor het kinderdagverblijf  10,25 per uur.

Berekening van de kosten per maand
De kosten per maand worden als volgt berekend:
Stap 1 - Bereken het jaarbedrag: Aantal uren per week x 52 weken x € 10,25
Stap 2 - Bereken het maandbedrag: jaarbedrag/12

Bijdrage in de kosten: Kinderopvangtoeslag
Mogelijk kun je voor de opvang van je kind(eren) door ’t Veldmuisje kinderopvangtoeslag van de overheid krijgen. Op mijn toeslagen (van de belastingdienst) kun je zien of jij/jullie daar recht op hebben. Als dat het geval is dan kun je de kinderopvangtoeslag aanvragen bij de Belastingdienst die de toeslag rechtstreeks aan jou zal uitbetalen. De facturen voor de opvang betaal je rechtstreeks aan ’t Veldmuisje.
 
Inzicht in de kosten
Wil je snel inzicht krijgen in wat de opvang van je kind(eren) netto gaat kosten? Gebruik dan onze rekentool en binnen 2 minuten heb je een goed beeld.

Vragen
Heb je vragen over kosten, berekeningen en toeslagen? Hoewel wij niet namens de belastingdienst kunnen spreken kun je ons hierover altijd bellen:
085 9025400. We geven je graag antwoord of advies over waar je jouw specifieke vraag het beste kunt stellen!
Kinderopvang 't Veldmuisje
Wilt u een locatie bezoeken? Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding