Tarieven


Wat kost de kinderdagopvang bij ’t Veldmuisje?

Op ons kinderdagverblijf kunt u per dagdeel gebruik maken van onze opvang. Deze dagdelen leggen we vast in een contract en deze betaalt u per maand. Ons uurtarief is per 1 januari 2022 € 8,50. 
Daarnaast is het mogelijk flexibel van onze opvang gebruik te maken. Dan bedraagt ons uurtarief € 9,35 (dit is alleen mogelijk op onze locatie in Velddriel). Ook dan zijn de dagdelen van toepassing. 

Kinderopvangtoeslag
In de Wet kinderopvang is geregeld dat u kinderopvangtoeslag ontvangt als tegemoetkoming in de kosten van kinderopvang door de overheid. Deze ontvangt u van de Belastingdienst, terwijl u ’t Veldmuisje het volledige bedrag voor de kinderopvang betaalt.

Berekening maandbedrag
De kosten worden als volgt berekend: Aantal uren per week x 51 weken x € 7,82 : 12 maanden = maandbedrag.
Wij berekenen 51 weken per jaar, maar zijn 52 weken open. Op deze manier houden we rekening met de alle sluitingsdagen, waaronder de nationale feestdagen. 

Facturatie flexibele en incidentele opvang
Flexibele en incidentele afnamen kunnen later berekend worden. In dit geval ontvangt u twee facturen. De eerste factuur is de factuur met de berekende dagen tot de factuurdatum, de tweede factuur zal de extra dagen bevatten die nog niet berekend waren.

Rekentool
Bereken op onze rekentool uw kosten. 
Kinderopvang 't Veldmuisje
Wilt u een locatie bezoeken? Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding