Kijken & inschrijven

Kijken
Wil je voordat je jouw kind inschrijft een keer komen kijken op het kinderdagverblijf van jouw keuze? Dat kan! Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op om een afspraak voor een rondleiding in te plannen. Tijdens de rondleiding laten we graag zien in welke omgeving je kind wordt opgevangen en vertellen we je natuurlijk meer over het kinderdagverblijf en alles wat ermee te maken heeft. Uiteraard zijn al je vragen welkom!

Inschrijven
Wil je je kind(eren) inschrijven voor opvang door ’t Veldmuisje? Dat doe je door het aanmeldformulier helemaal in te vullen en daarna op de verzendknop te klikken. Na ontvangst van het formulier nemen wij contact met je op zodat je zeker weet dat je aanmelding is ontvangen.

Intake
Ongeveer 6 weken voordat de opvang start vindt er op het door jullie gekozen kinderdagverblijf een intakegesprek plaats. Je maakt dan kennis met de collega's en de locatie (als je dat nog niet hebt gedaan tijdens een rondleiding) en er worden tal van praktische zaken besproken zodat je precies weet hoe het zal gaan als je kind voor de eerste keer naar ’t Veldmuisje gaat.

Meer info
Heb je vragen? Bijvoorbeeld over inschrijven, wachtlijst en intake? Bel ons dan even (085 9025400), we staan je graag te woord! Je kunt ook eerst kijken bij de Veelgestelde vragen, misschien wordt jouw vraag daar al beantwoord.
 
Kinderopvang 't Veldmuisje
Wilt u een locatie bezoeken? Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding