Wat & waarom

Buitenschoolse Opvang (BSO) De VeldRakkers van Kinderopvang ’t Veldmuisje biedt kinderen van 4 tot 13 jaar voor en na school en tijdens de schoolvakanties een fijne en veilige plek om te spelen.

BSO De VeldRakkers heeft 3 soorten buitenschoolse opvang:

Voorschoolse Opvang
Moet je als ouder(s) vroeg van huis vertrekken en ben je zelf niet in de gelegenheid je kind(eren) naar school te brengen? Dan is onze Voorschoolse Opvang ideaal. Vanaf 07:00 uur kunnen kinderen bij ons terecht zodat je zelf op tijd, in alle rust en met een vertrouwd gevoel op weg naar je werk kunt. Ondertussen beginnen de kinderen bij De VeldRakkers op een rustige manier in een plezierige omgeving aan de dag. Ze zijn vrij om zelf een activiteit te kiezen en kunnen dus nog even heerlijk spelen en ontspannen. Uiteraard houden wij de klok in de gaten en brengen wij de kinderen op tijd naar school.

Naschoolse Opvang
Als de school uit is, staan de collega's van de VeldRakkers 'hun' kinderen al op te wachten voor een leuke middag naschoolse opvang op een van onze 4 BSO-locaties. Na een inspannende schooldag vinden de kinderen daar rust en ontspanning en een groot palet aan passende, supergave activiteiten. Verveling krijgt hier geen kans en kinderen vinden het vaak jammer als ze aan het einde van de middag ‘nu al’ opgehaald worden!

Opvang tijdens schoolvakanties
Ook tijdens de schoolvakanties kunnen kinderen bij BSO De Veldrakkers terecht voor leuke, professioneel begeleide opvang. Elke werkdag vinden zij er tussen 07:00 en 18:00 uur een divers en uitdagend activiteitenaanbod. Spelletjes doen, knutselen, lezen? Niks moet, (bijna) alles mag, want het is tenslotte vakantie!
Kinderopvang 't Veldmuisje
Wilt u een locatie bezoeken? Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding