Visie

Opvang, opvoeding en educatie… Bij BSO ’t Veldmuisje gaan deze dingen vloeiend samen. Wij bieden kinderen voor en na school de mogelijkheid te spelen in een veelzijdige omgeving. Een omgeving die rust biedt na een drukke schooldag, maar ook uitdaagt om spelenderwijs te leren. Een omgeving die ieder kind met zijn eigen talenten en interesses volop mogelijkheden biedt. Wilt u meer weten? Lees dan hieronder verder of kom eens een kijkje nemen. Onze medewerkers vertellen u graag meer.

Interessante activiteiten
Van de knutselhoek tot de verkleedhoek of de buitenspeelplaats… Welke voorkeuren uw kind ook heeft, BSO ’t Veldmuisje biedt voldoende ruimte voor ieder kind om zichzelf te kunnen zijn. Onze prachtige locaties zijn zo ingericht dat deze de natuurlijke nieuwsgierigheid van uw kind prikkelen. Iedere dag worden er daarnaast diverse interessante activiteiten georganiseerd, die aansluiten bij de belevingswereld van de verschillende leeftijdsgroepen.

Ook in de vakantie
In de vakantie bieden we vakantieopvang aan. De vakantieopvang is flexibel af te nemen. U geeft zelf aan hoeveel weken opvang u afneemt. In de vakantie hebben we minder kinderen. Dus vaak zal de vakantieopvang op de locatie in Kerkdriel aan de Dreef zijn. 
Kinderopvang 't Veldmuisje
Wilt u een locatie bezoeken? Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding