Voorschool De Speeltol Rossum

Bij voorschool De Speeltol, gelegen in basisschool De Bogerd, is het niet meteen duidelijk waar de voorschool ophoudt en de basisschool begint. Dit komt doordat beide de buitenruimte delen; een geweldige omgeving om te spelen en ontdekken. Binnen heeft De Speeltol de luxe van twee ruimtes, direct tegenover en naast de kleutergroepen. Hierdoor zijn de lijntjes met de leerkrachten kort wat de overstap gemakkelijk maakt. 

’t Veldmuisje groeit! 

Momenteel biedt ’t Veldmuisje in Rossum opvang voor peuters van 8.15 uur tot 12.15 uur. Vanaf de voorjaarsvakantie verruimen we onze openingstijden en verwelkomen we peuters tussen 7.00 en 18.00 uur. Heb jij bijvoorbeeld alleen kinderopvang nodig tijdens schooltijd of toch liever gedurende de hele dag? We denken graag met je mee over de gewenste invulling die aansluit bij jouw behoeften.
Team
Dorethé
Irene
Lisanne
Openingstijden
De locatie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.15 uur tot 12.15 uur. Vanaf de voorjaarsvakantie verruimen we onze openingstijden en verwelkomen we peuters tussen 7.00 en 18.00 uur. Heb jij bijvoorbeeld alleen kinderopvang nodig tijdens schooltijd of toch liever gedurende de hele dag? We denken graag met je mee over de gewenste invulling die aansluit bij jouw behoeften.
 
Vakantiedagen
Op nationale feestdagen zijn we gesloten en daarnaast zijn we tijdens de schoolvakanties gesloten. We volgen hierbij het vakantie-rooster van regio Zuid.

Schoolvakanties 2024

Voorjaarsvakantie: 12 t/m 16 februari
2e Paasdag: 1 april
Meivakantie: 22 april t/m 3 mei
Hemelvaartsdag: 9 mei
2e Pinksterdag 20 mei
Zomervakantie: 8 juli t/m 16 augustus
Voorschool De Speeltol Rossum
Kersenbogerd 2-4
5328 GW Rossum
T 06-38766850
E info@t-veldmuisje.nl 

KvK: 76091031
LRK-nummer: 234023223
De GGD controleert de locaties. Daarover wordt een rapport geschreven. In het landelijk register kinderopvang (LRK) staan de inspectierapporten. Bekijk deze rapporten hier
Kinderopvang 't Veldmuisje
Wilt u een locatie bezoeken? Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding