Kijken & inschrijven

Kijken
Wil je voordat je jouw peuter inschrijft een keer komen kijken op de voorschool van jouw keuze? Dat kan! Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op om een afspraak voor een rondleiding in te plannen. Tijdens de rondleiding laten we je graag zien in welke omgeving we je kind gaan voorbereiden op de basisschool en vertellen we je natuurlijk meer over de voorschool en alles wat ermee te maken heeft. Uiteraard zijn al je vragen welkom!

Inschrijven
Wil jij je peuter een goede voorbereiding op de basisschool geven? Schrijf je kind dan in voor de onze voorschool in (de buurt van) de basisschool waar hij of zij straks naar toe gaat.
Doe dit tijdig want er is helaas sprake van een wachtlijst. Een goed moment voor de inschrijving is als je peuter 18 maanden (1,5 jaar) oud wordt. Inschrijven doe je door het aanmeldformulier helemaal in te vullen en daarna op de verzendknop te drukken. Na ontvangst van het formulier ontvang je een bevestiging zodat je weet dat de aanmelding is ontvangen.

Intake
Ongeveer 6 weken voordat je kind op de voorschool start vindt er, op de door jullie gekozen voorschool, een intakegesprek plaats. Je maakt dan kennis met de mensen en de locatie (als je dat nog niet hebt gedaan tijdens een rondleiding) en er worden tal van praktische zaken besproken zodat je precies weet hoe het zal gaan als je peuter op de voorschool start.

Meer info
Heb je vragen? Bijvoorbeeld over inschrijven, wachtlijst en intake? Bel ons dan even (085 9025400), we staan je graag te woord! Je kunt ook eerst kijken bij de Veelgestelde vragen, misschien wordt jouw vraag daar al beantwoord.
Kinderopvang 't Veldmuisje
Wilt u een locatie bezoeken? Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding