Toeslagen app

terug naar overzicht De app Toeslagen van Dienst Toeslagen is een uitbreiding op de app Kinderopvangtoeslag (KOT-app). Toeslagontvangers kunnen nu voor álle toeslagen hun gegevens snel en veilig in de app Toeslagen controleren en bijvoorbeeld hun inkomen aanpassen. Een toeslag aanvragen kan niet met de app, maar door in te loggen op Mijn toeslagen.
 
Dienst Toeslagen werkt binnen het huidige stelsel aan het verbeteren van de dienstverlening om (hoge) terugvorderingen te voorkomen en streeft naar laagdrempelige digitale toegang voor alle toeslagontvangers. Het is van belang dat toeslagontvangers bij een verandering in inkomen, of een belangrijke levensgebeurtenis, wijzigingen zo snel mogelijk doorgeven.
 
Dienst Toeslagen blijft hier aandacht voor vragen. Dienst Toeslagen kan nu ook met de app Toeslagen toeslagontvangers attenderen en stimuleren om via de app wijzigingen door te geven. Wijzigingen die via de app worden doorgegeven zijn ca. 15 seconden later zichtbaar in Mijn toeslagen. Omgekeerd geldt hetzelfde.

Lees meer over de app Toeslagen op Kennisnetwerk 
 
Kinderopvang 't Veldmuisje
Wilt u een locatie bezoeken? Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding